2021-09-27
2021-09-28
 • Accomodations

Csendes Bükk 2. Kulcsosház

Ivó, N.A., Ivó, HR 537362, Romania Show map

Székelyudvarhelytől 26 km-re, Ivó község tanyavilágában a Hargita hegység panorámás fennsíkján, a Madarasi Hargita lábánál található a „Csendes Bükk 2” kulcsos ház, amely 2017 decemberétől fogadja vendégeit.
A birtok jól megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben található Ivó felső végében, a Madarasi Hargita eltérőhöz közel. A telekről csodálatos panoráma nyílik a székelyek szent hegyére - a Hargita hegységben található 1801 m magas Madarasi Hargitára -, valamint Ivó völgyére és a Görgényi Havasokban lévő Hegyes hegyre.
A birtok és a rajta épült – minden igényt kielégítő - kulcsos ház pihenésre, regenerálódásra vagy éppen családi, baráti összejövetelek lebonyolítására kitűnően alkalmas. A természet megejtő szépsége öleli körbe a házat, így minden évszakban zavartalanul élvezhető az. A ház egy fennsíkon helyezkedik el, több mint fél hektár ( 5400 m) területen.
Az alpesi ház a Madarasi Hargita elágazástól 1,5 km-re található. Aszfaltos úton közelíthető meg az utolsó 500 m kivételével amely földút. A ház kulcsos házként bérelhető, nincsen állandó személyzete, a vendégek önellátóak.

Beosztása: Az alsó szinten foglal helyet a nagy nappali, konyha, 1 wc, 1 wc - fürdő (hajszárító), szauna. Az emeleten négy szoba található, melyből két darabb francia ágyas (egy szoba kihúzható pótággyal, egy szoba +egy egyszemélyes ággyal és egy pótággyal), két darab kétágyas szoba (kihúzható pótággyal). Összes férőhely: 9 + 4 pótágy.

Felszereltség: A nappaliban LCD TV – parabola antenna, elektromos padlófűtés, kandalló, tető-ventilátor a nappaliban, az ablakokon szúnyogháló, roló, a tetőtéri ablakon fényzáró roló, elektromos szúnyogirtó, szolgálja a kényelmet és zavartalan pihenést. A konyha  edényekkel, poharakkal és étkészlettel ellátott, annak felszereltsége minden igényt kielégít: mosogatógép, elektromos sütő, főzőlap, hűtőszekrény (fagyasztórésszel), mikró, kenyérpirító, vízmelegítő, szendvicssütő, kávéfőző található benne. Az udvaron grillezési, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség. A házban állandó hideg és meleg víz biztosítva van. A víz fogyasztásra alkalmas – forrásvíz. A napozó teraszon elhelyezett napozóágyak, függőszékek és dézsa biztosítja a pihenést és kikapcsolódást.

 Napozás vagy épp dézsában való lazulás közben csodálhatja az ivói völgyet, vagy épp a Görgényi havasokhoz tartozó Székelyvarság-i Hegyes hegyet. A dézsa fűthető, így bármely évszakban zavartalanul élvezhető az. A dézsa 2,20 méter átmérőjű, 120 centiméter mély és 4000 liter vízzel feltöltött. Mivel a dézsa üzembe állítása (vízleeresztés, fertőtlenítés, kimosás, feltöltés és felfűtés) az adott évszaknak megfelelően kb. 5-12 órát vesz igénybe, ezért a kulcsos ház foglalásánál kérjük előre jelezni, amennyiben igénybe kívánják venni a székely jakuzzi által nyújtott lazulási lehetőséget. A dézsát min. 2 egymást követő napon lehet igénybe venni, befűtése az érkezés napján történik. Igény esetén fűtve, plusz díjat számolunk fel. Ha nem igénylik a víz felfűtését, a dézsa használata ingyenes.

Ágyneműt, törülközőt, hajszárítót az itt tartózkodás idejére biztosítunk. Az ágyakban ortopéd matrac, pihe paplannal, párnával vannak megvetve. Igény estén biztosítunk anti-allergén paplant, párnát (a ház foglalásánál kérjük előre jelezni). Mosógép, ruhaszárító állvány, vasaló, vasaló deszka áll a kedves vendégek rendelkezésére. Gépkocsijukat fedett beállóban tudják biztonságosan elhelyezni itt tartózkodásuk alatt.

A  kulcsosházhoz, egy panzió is tartozik, amelyet ugyanaz a tulajdonos működtet, Székelyudvarhelyen a Korona Panzió.
Kérjük tekintse meg a Korona Panzió (Székelyudvarhely) ajánlatát is.

Facilities

 • Internet / WiFi
 • Parking
 • Central heating
 • Sauna, fitness
 • Jacuzzi, tubs
 • Garden / Courtyard / Green Area
 • Grilling, outdoor cooking
 • Pet allowed
 • Non-smoking
 • Qualified property
 • International communication
 • Kitchen, small kitchen
2021-09-27
2021-09-28
 • 1Room & Rates
 • 2Guest info & Payment
 • 3Confirmation

17 House with key

Szállás

Szálláshely

Starting from100 EUR/ challet / 1 night
Szállás

Szálláshely

Starting from115 EUR/ 7 people / 1 night

Facilities

Policies

Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!