2020-07-04
2020-07-05

Boróka Panzió

Betlen utca, 113 szám., Székelyudvarhely, HR 535600, Romania Show map

A 13 A országúton, 5 percre Székelyudvarhely központjától, a Boróka Panzió az ideális választás a szemináriumokra, kurzusokra, konferenciákra, csapatépítő programokra vagy tárgyalásokra érkezett üzletemberek számára, de ugyanakkor azon családok számára is, akik piheni szeretnének vagy feledhetetlen ünnepélyes alkalmakat akarnak megülni meleg, családias hangulatban és kiváló kényelemben.
A vendégszerető, meleg, családias légkör már a panzióba való belépéskor érzékelhető, ahol egy hatalmas nappali tárul elénk, amelyben az ebédlő is megtalálható, és amely, kérésre, átalakítható ünnepélyes térré ceremóniák (esküvő, keresztelő, évforduló), kurzusok, vagy csapatépítő típusú találkozók megrendezésére, 40 személy részére. Ugyancsak a földszinten, a szalon meghosszabbításában van berendezve egy tágas, ultramodern felszereléssel rendelkező konyha, amelyben azok, akik erre igényt tartanak gyakorolhatják gasztronómiai képességeiket.
Az emeletre érve a vendég újabb tágas multifunkcionális teret fedezhet fel meglepve: egy külön üzletembereknek kialakított sarok, amelyben van egy nyomtatóval ellátott íróasztal, számítógép internetcsatlakozással és fax, középen egy biliárdasztal hívja fel a figyelmet, amely tökéletes azok számára, akik aktívan akarnak lazítani egy fárasztó munkanap után, a bőrkanapék pedig kényelmet biztosítanak azoknak akik egy óriás festményhez hasonlóan a multifunkcionális szalonban felszerelt nagy méretű plazmaképernyőkön szeretnék követni a Tv műsorokat.
Ugyanezen a szinten vannak berendezve az elszállásolási helyek: 37 hely a következőképpen felosztva:
Business (1,2,3) típusú 3 darab szoba(apartman) a vendégek kényelmét szolgálja – elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális akár dolgozik, akár pihen vagy többgyerekes családja van. Férőhelyek: 3 felnőtt és 2 gyerek.
Business (4) típusú 1 darab szobában (kétágyas A) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. A szobához tartozó mosdó az előtérben van. Férőhelyek: 2 felnőtt.
Business (5) típusú 1 darab szobában (kétágyas B) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt és 1 gyerek.
Classic 1 típusú 1 darab szoba (franciaágyas A) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 2,7 típusú 2 darab szoba (3 ágyas szoba) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 3,4,5,6 típusú 4 darab szoba (franciaágyas B ) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt, ellátva televízióval és ingyenes internet hozzáféréssel.

A külön, modernül berendezett fürdőszobák a hozzájuk tartozó szobák vidám és felpezsdítő színvilágát követik.
Egy másik, pezsgőfürdővel ellátott nagyobb méretű fürdőszoba jelenti az ideális választást az ellazulni és feszültséget levezetni vágyóknak a hidromasszázs csodálatos hatásainak köszönhetően.
A terasszal ellátott belső kert, egy zöld- és csendoázis távol a város zsúfoltságától, amelybe a földszinti szalonon át lehet kijutni, kiegészíti a lehetőségeket és a kényelmet, amelyekre azok vágynak, akik a Boróka panzióba belépnek. Tökéletes étkezésre, de szabadtéri flekkenezésre is, vagy házikenyér sütésére az erre a célra berendezett rusztikus kemencében. A nyári kert, ugyanakkor, egy tágas és biztonságos játszóteret biztosít a gyerekek számára.
Egy másik kellemes meglepetés, amelyet vendégeink számára tartogatunk a panzió alagsorában található, a régi földesúri udvarházakra jellemző stílusban berendezett borpince, amelyben régi, az évek során a nemes fából készült hordók ízének köszönhetően megaromásodott borokat lehet megkóstolni.
A panzió rendelkezik modern garázsokkal is, amelyekben az autók maximális biztonságban elhelyezhetőek. Azoknak, akik meg szeretnék látogatni a várost körülvevő csodálatos környéket és a közeli turisztikai látványosságokat, saját járművekkel biztosítjuk a szállítást.

Meg vagyunk győződve, hogy a Boróka panzióban töltött üdülés után vissza fognak térni.

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Sauna, fitness
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking
  • Animals not accepted
  • Non-smoking

3 Triple room

Szállás

Szálláshely

Starting from29 EUR/ person / 1 night

2 Double room

Szállás

Szálláshely

Starting from18 EUR/ person / 1 night

4 Apartment for 4 persons

Szállás

Szálláshely

Starting from31 EUR/ person / 1 night

3 Double room + 1 single bed

Szállás

Szálláshely

Starting from29 EUR/ person / 1 night

Facilities

Policies

Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2019. All Rights Reserved!