2021-04-11
2021-04-12
  • Hotels by region

Torockó Vendégház

Torockó, Tóhely utca, 175/A szám., Torockó, AB 517610, Romania Show map

A Torockó Vendégház Borrévtől induló, Torockóra vezető völgyben, a falutól 2,5 km-re épült. Három szintjén összesen 14 kétágyas, 3 háromágyas és 4 négyágyas szoba fogadja az idelátogatókat. Emeletenként több hideg-meleg vizes mosdó, zuhanyzó szolgálja a vendégeket. A vendégháznak saját konyhája van, ebédlőjében bőséges reggelit és a helyi szokások szerint készített ételeket kínáló meleg vacsorát kapnak vendégeink. A vendégház a teljes nyári szezonban üzemel, május közepétől októberig fogad vendéget.
A Torockó vendégházba érkező csoportok naponta más városba és tájegységre kirándulhatnak autóbusszal. Torda, Kolozsvár, Nagyenyed, Marosvásárhely, Segesvár, Kalotaszeg és falvai, a Torockó hegység számos szép gyalogtúrára alkalmas helye várja a látogatókat.
A vendégházba tematikus foglalkozásokat, konferenciát, alkalmi rendezvényeket is lehet tartani, amelyekhez a háborítatlan környezet nyugodt feltételeket biztosít. Kívánságra szívesen megszervezzük kirándulásaikat és idegenvezetőt biztosítunk a különböző programokhoz.

  • Parking
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • International communication
  • Restaurant
  • Breakfast

3 Triple room

2 Double room

4 Quadruple room

Facilities

Policies

Checkin
Between 16:00-21:00
Checkout
Between 08:00-12:00
Cancellation / Prepayment
Accommodation can be booked with the first night's accommodation fee, booking can be canceled at any time, the paid deposit is non-refundable
Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2019. All Rights Reserved!