Sókristály Vendégházak

Parajd, Bánya út, 96 szám., Parajd, HR 537240, Romania Show map

Isten hozta a Só-Kristály vendégházaknál! 

Só-kristály vendégházaink, Parajdon a sóbányától pár percre, gyönyörű kilátásával ámulatba ejtő környezetben találhatóak. A Só-kristály vendégházak (kilenc faház, mindegyik négy vendéghellyel), turista látványosságokhoz kiválóan megfelelő elhelyezkedése, szeretett vendégeink nálunk töltött szabadidejének minőségét garantálja.

Vendégházaink tervezése és kivitelezése során, vendégeink élményének és kiemelkedő kényelmének a lehető legmegfelelőbb szintre való emelése volt célunk.

Reméljük, hogy sikerült rövid ízelítőnkkel felkelteni minden szeretett vendégünk érdeklődését olyannyira, hogy fékezhetetlen vágyat érezzenek a Só-kristály élmény ki próbálásához, újra átéléséhez. A Só kristály vendégházak a sóvidéki Parajdon a székelyföldi vendéglátás egyik legfontosabb helységében, rendelkezésre állnak minden kedves hozzánk látogató befogadására.

Parajd a leginkább sóbányájáról elhíresült turistaközpont, számtalan érdekes látnivalóval és csodálatos környezetével ajándékozza meg az ide látogatókat. A sós fürdő és a sóbánya közvetlen közelsége a vendégeink kitűnő pihenési, gyógyulási és kikapcsolódási tevékenységéhez nagy mértékben hozzájárulnak. A helység csodálatos természeti adottságainál fogva is kitűnő kikapcsolódást jelenthet a dombos, hegyes, erdővel borított tájak kedvelőinek. Egy napos kirándulások keretében szinte egész Székelyföld bejárható innen. A túrázók, hegyi kalandok kedvelőinek kiváló kiindulópontjául szolgálhatnak vendégházaink. A görgényi havasok több mint ötven négyzet kilométernyi szinte lakatlan területe az erdős hegyvidék rajongói számára, kimeríthetetlen úti célul szolgálhat.

Szováta pár percre a Marosvásárhely felé vezető úton helyezkedik el, az itt található sós tavaknak köszönhetően nemzetközi fürdővárosként ismert. A Székelyudvarhely felé vezető úton először a népi kerámiájáról híres Korondon a népi mesterségek számtalan termékéből válogathatnak majd Farkaslakán, Tamási Áron síremlékét tekinthetik meg az átutazók. Székelyudvarhely számtalan látványossággal szolgál a látogatók számára a történelmi templomok, iskolák és gazdasági illetve hadászati építményei, maradványai csodálatos látványai e vidéknek.

Facilities

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Playground
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking

4 Chalet (4 persons)

Facilities

Policies

Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2019. All Rights Reserved!