2021-05-16
2021-05-17

Fejér Vendégház

Szováta, József Attila utca, 2/A szám., Szováta, MS 545500, Romania Térkép megjelenítése

A Szovátai Fejér Vendégházunkat egyéni utazóknak és nagyobb csoportokban érkező turistáknak ajánljuk panzióként vagy kulcsosházként.

A vendégház önálló telken épült, amelyen tágas udvaron, kerttel övezve 2 lakrész áll. A 2 lakrész 35 személy befogadására alkalmas (első: 12, hátsó: 15, apartman: 6 személy részére).
A szálláshely alapfelszereltségéhez konyha (sütési-főzési lehetőségekkel hideg-, meleg vizes zuhanyzó, WC, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. A konyha teljes felszerelésű (edények, tányérok, evőeszközök, hűtőszekrény, a főzés gázzal, a meleg víz előállítása gázbojlerrel történik, s a vezetékes vizet forrásból nyerjük. A szobákban az ágynemű, takaró biztosítva vannak, a fürdőszoba is minden szükséges felszereléssel ellátott. Érkezéskor a szálláshely a vendégek részére előkészített, eltávozás után mindennemű takarítási munkát a házigazdák elvégeznek!

Az épület első részében, a földszinten foglal helyet a nappali-ebédlő, (TV és DVD) konyha és fürdőszoba. A nappaliban, szükség esetén két személy részére egy kihúzható ágy található. A nappaliból lehet bejutni a földszinten lévő szobába, ahol három egyszemélyes kihúzható ágy áll. Az emeleten három szoba és egy közös fürdőszoba foglal helyet. Az első szobában egy kétszemélyes ágy és egy egyszemélyes ágy található. A második és harmadik szobában egy-egy kétszemélyes ágy található (összesen 12 fő). 

Az épület hátsó részében további 23 fő elszállásolására van lehetőség az itt található három db. háromágyas-, három db. kétágyas szobákban, és egy hatszemélyes apartmanban (hat egyszemélyes ágy), mindenik szobához saját fürdőszoba tartozik. Úgy a szobák, mint az apartman különálló konyhával rendelkezik. A szálláshelyen gáztüzelésű központi fűtés van. Tágas telkünket külön ajánljuk sportolóknak edzőtáborként, illetve kempingezésre. A telken grillezési lehetőség van (két 8 személyes filagória). A telken 5 db faház épült külön konyhával, fürdőszobával. A faházikók 6+1 személyesek, saját konyhával, vécével vannak ellátva, illetve téliesítve vannak.

  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Állatot nem fogad

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

6 6 fős apartman

7 Faház (7 fős)

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 13 (épület első részében: 5, hátsó részében: 6 + egy 6 személyes apartman) + 5 faház, összes férőhely: 57 (12 + 15 + 6 + 24), szobák / ágy (vagy férőhely): 2/3//3/2/2 + 3/3/3/2/2/2 + 8 + 6/6/6/6/6, fürdő: 10 (2 + 6 + 2 wc száma: 9 (az épület első részében: 2 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC az épület második részében: 6 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC); az apartmanban: 1 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC + az emeleten WC)); minden faházban zuhanyzó, wc, kert, konyha, TV
Tevékenységek
Túrázás, gyógykezelés, horgászat, strandolás, téli sportok
Szolgáltatások
Fűtés, kerti bútor, grillsütő, ping-pong asztal, ágyneműcsere turnusonként, takarítás turnusonként
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Nem vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat