2024-02-22
2024-02-23
 • Szálláshelyek

Alma Vendégház

Szováta, Rózsák utca, 46/A szám., Szováta, MS 545500, Romania Térkép

Az Alma Vendégház Szovátán, a Medve-tótól mindössze 450 m-re fekszik, egy új épületben. A vendégház 3 db vendégszobával, nappalival áll az érdeklődők rendelkezésére. A vendégszobák felszereltségéhez fürdőszoba, színes TV, wifi internetes kapcsolat tartozik. A nappali-konyha teljes felszereltségű, asztal és szék 6 főre, hűtőszekrény, aragázkályha, étkező- és főzőkészlet, stb. 

A szálláshely a fürdőtelepen, a buszmegállóhoz közel, mintegy 40 m-re van a főúttól, az erdő mellett, így kiválóan alkalmas a piknikezésre, a kerti sütésre, ahol fedett asztal, padok, székek állnak a rendelkezésre. A privát parkolóban 3 autónak is van hely. 

A szállásfoglalás 30%-os foglaló befizetésével történik, miután a foglaltság vissza lett írásban igazolva. 

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Állatot nem fogad

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 3 db (2 db kétágyas és egy db duplaágyas szoba), összes férőhely: 6 fő, fürdő, zuhanyzó: 3 db, konyha

Tevékenységek

Túrázás, gyógykezelés, horgászat, strandolás, téli sportok

Szolgáltatások

Fűtés, takarítás és ágyneműcsere igény szerint

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).