2021-06-24
2021-06-25
 • Szálláshelyek

Anita Vendégház

Gyergyószentmiklós, 6 km-re a várostól, Gyergyószentmiklós, HR 535500, Romania Térkép megjelenítése

Az Anita vendégház Gyergyószentmiklóstól 6 km-re a Gyilkos-tó irányában, a Békény patak partján, a főúttól kb. 100 méterre helyezkedik el.

Az Anita vendégház valójában 3 különálló házból álló vendégház együttes: Anita, Enikő valamint Kisház.
Az Anita vendégházat 2004-ben építettük, először úgy gondoltuk, hogy csak saját célra készítjük, azonban később arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy kicsit áttervezve vendégfogadásra is alkalmassá tudjuk tenni. Ezáltal nagy lehetőség nyílt számunkra, hogy emberekkel ismerkedjünk, barátkozzunk.A házak kialakításánál megpróbáltuk figyelembe venni több éves kiránduló tapasztalatainkat, és ezáltal elkerülni azokat a dolgokat amelyek nekünk, mint vendégeknek nem tetszettek, kényelmetlenek, zavaróak voltak más szálláshelyeken.Az építkezés nyersanyaga 90%-ban a fenyő, ez a vidék kiemelkedő építkezési anyaga, szintén ebből készültek az évszázadok során a helyi székely házak is.
Az Anita vendégház 5 szobával és egy nappali konyhával rendelkezik, amelyből 4 db. 2 ágyas és 1 db. 6 ágyas szoba. A mai igények elengedhetetlen tartozéka a fürdőszoba, ez minden helyiségben külön megtalálható.A 6 ágyas szobát nagy családosoknak, vagy olyan baráti társaságok számára terveztük, akik egy rövidebb-hosszabb szabadság alatt éjszakára sem akarnak megválni egymástól. Az eddigi tapasztalatok alapján a még eleinte ettől idegenkedő társaságok végül itt érezték a legjobban magukat, itt volt a legtöbb nevetés, vicc és jókedv. A 6 ágyas szobában 2 franciaágy található, vele szemben van 2 db. 1 személyes ágy, amelyeket bizonyos mértékben a középen található fürdőszoba választ el egymástól.A nappali egy 80 m2-es helyiség, amelynek egy bárpult-szerű építménnyel leválasztott része a konyha, minden szükséges kellékkel felszerelve (mikrohullámsütő, kávéfőző, kenyérpirító, mixer, olajsütő, stb). A ház egész bútorzatának és díszítőelemeinek kialakításában az egyediséget és a hangulatosságot a székely fafaragási motívumok adják, amelyek Csíki Áron gyergyószentmiklósi ácsmester több hónapi fáradságos munkája nyomán születtek.
A Kisház 2007-ben készült el, 2 szobából (1 db. 2 ágyas valamint 1 db. 4 ágyas) és 2 fürdőszobából áll. Ez kivehető külön vagy valamelyik másik vendégház társaként egyaránt. 
Az Enikő vendégházat 2009 tavaszán fejeztük be, 5 szobája van (2 db. 2 ágyas, 1 db. 4 ágyas, 2 db. 3 ágyas). Saját nappalival, felszerelt konyhával áll a vendégek rendelkezésére.
A ház együttes egy 7100 m2-es telken fekszik, elegendő teret nyújtva ezáltal a különböző szabadidős tevékenységeknek.

A vendégekkel való kapcsolatainkat igyekszünk baráti, családias alapokra helyezni, természetesen teljes mértékben figyelembe véve mindenki saját igényét ez iránt. Az eddigi tevékenységeink során sikerült megfelelni egyaránt azok számára is akik társaságra vágytak, éppúgy mint azoknak akik magányra.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Reggeli
 • Konyha, konyhasarok

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

4 Négyágyas szoba

6 Hatágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: Anita vendégházban: 4 db. két ágyas szoba, 1 db. hat ágyas szoba. Összes férőhely: 14 személy, Enikő vendégházban: 2 db. két ágyas szoba, 2 db. három ágyas szoba, 1 db. négy ágyas szoba. Összes férőhely: 14 személy, kisházban: 1 db. két ágyas szoba, 1 db. négy ágyas szoba. Összes férőhely: 6 személy, vendégházaink összes férőhelye: 14+14+6 = 34, zuhanyzó, wc: minden szobához, kert, konyha, kerti bútor, grillsütő

Tevékenységek

Túrázás, terepbiciklizés, lovaskocsizás, horgászás

Szolgáltatások

Fűtés, reggeli, estebéd, vagy félpanziós ellátás, kérésre idegenvezetés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

Nem vihető

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat