2024-04-20
2024-04-21
 • Szálláshelyek

Árkosi Múzeumért Panzió

Árkos, Mikes Kelemen utca 24. szám, Árkos, CV 527166, Romania Térkép

Csendes környéken fekszik ez a kis falu, Árkos. De ebben a csendességben néhol megszólalnak a falu hangjai: itt-ott köszörülő, fűrészelő, fúró hangok, kalapálások. Itt nem csak a madárcsicsergés jelzi a reggelt, jóval inkább a felébredő emberek munkálkodása. Bele-beleszól még a tehénbőgés, a lovak patkóinak csattogása, de mégis úgy hívjuk ezt a hang összességet, hogy: csend. Ez a falu csendje. A motorzaj enyhébb hangjai, a kevesebb kipuffogó füst, kevesebb autó, de több szekér. Itt még akad kút az udvaron, öreg diófa árnyékában meglehet pihenni, s kóstolgatni lehet az élet valódi ízeit, mint a házi sajtot, roppanós kérgű házi kenyeret, friss füstölt szalonnát, és vérvörös hagymát. Ebbe a környezetbe ékelődik be az Árkosi Tájmúzeum, és itt ötvözi mindazt a sok régi "csendet", amelyet eszközei biztosítottak a kora reggel emberének. S most már, habár valóban csendben vannak, csak mesélnek arról, hogy milyen is volt régen. Létezésüket bizonyítják a faluban még működő társaik, kalapáló, fűrészelő, fúró hangjai.

Az Árkosi Tájmúzeum teljes mértékben önerőből tartja fenn magát. A látogatóknak nem kell belépti díjat fizetniük. Mégis, sikerül évről-évre tovább működnie, látogatókat fogadnia. Ám nemrégiben a gyűjteményhez társult az Árkosi Tájmúzeumért Panzió, amely segít a múzeum tovább élésében. 

Barátságos környezet, libák, bárányok, igazi vidéki hangulat a reggeli házi tejes kakaós kávé szürcsöléshez. Aki pihenni vágyik, mire vágyhat ennél többre? :)
Két lépésnyire pedig a gyűjtemény összes történelmet mesélő tárgya várja, Árkos kis szívében. Négy szoba, tizenegy férőhely, ebédlő, fürdő. 

Várjuk vendégeinket, most már nem csak látogatóba, hanem pihenni is!

A szállás csak telefonhívással foglalható: +40757106545

Felszereltség

 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 (1 db franciaágyas, 3 db háromágyas), összes férőhely: 11 fő, fürdő, zuhanyzó: 5, kert, kerti bútor, grillsütő, hintaágy, gyermekjáték

Tevékenységek

Túrázás, kirándulás, a helyi nevezetteségek megtekintése, masszázs

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, masszázs, idegenvezetés, reggeli, félpanzió, vagy teljes ellátás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).