2024-07-16
2024-07-17
 • Szálláshelyek

Auguszta - Galonya Vadászház

Galonya, Galonya, Galonya, MS 547483, Romania Térkép

Az Auguszta - Galonya Vadászház Szászrégen és Maroshévíz, illetve a Kelemen és a Görgényi havasok között, a Wass Albert regényében említett Istenszéke lábánál fekvő 100 éves vadászház, amely a báró Kemény János vadászháza volt. Az író gyakran vendégeskedett itt a vadászkastélyban.

A vendégház nagyon finom, bőséges erdélyi jellegű vacsorával, reggelivel és marosvécsi pálinkával várja vendégeit. A vendégházban 9 szoba található, mindenik külön elnevezéssel: 
- Istenszéke szoba (egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, közös fürdővel), 
- Sofőr szoba (pici egyszemélyes szoba), 
- Marosvásárhely szoba (két egyszemélyes ágy),  
- Kemény család szobája (egy franciaágy, közös folyosó), 
- Wass Albert szoba (egy francia ágy és egy egyszemélyes ágy, közös fürdő, közös erkély), 
- Nagy Pál szoba (két egyszemélyes ágy és külön zuhanyzós fürdőszoba),
= két egybenyíló szoba a folyosó végén: 
   - Magyar szoba (franciaágy egy egyszemélyes ágy, pótágyazható két személynek, külön zuhanyzós fürdőszoba)  és
   - Torony szoba pótággyal és az Erdélyi Helikon szoba (franciaágy és egy egyszemélyes ágy, pótágyazható és külön kézmosós WC).

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Kisállat bevihető
 • Nem dohányzó
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

4 Négyágyas szoba

1 Egyágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 7 db szoba, összes férőhely: 22 fő (több is megoldható 40 személyig egy mellettünk lévő nyaralóban!), fürdőszoba: 4 db, kert, grillező, bogrács

Tevékenységek

Túrázás, kirándulás, halászat, sízés

Szolgáltatások

Fűtés, félpanziós ellátás, törölköző- és ágyneműcsere

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).