2023-03-28
2023-03-29
 • Szálláshelyek

Boróka Panzió

Székelyudvarhely, Betlen utca, 113 szám., Székelyudvarhely, HR 535600, Romania Térkép

A 13 A országúton, 5 percre Székelyudvarhely központjától, a Boróka Panzió az ideális választás a szemináriumokra, kurzusokra, konferenciákra, csapatépítő programokra vagy tárgyalásokra érkezett üzletemberek számára, de ugyanakkor azon családok számára is, akik piheni szeretnének vagy feledhetetlen ünnepélyes alkalmakat akarnak megülni meleg, családias hangulatban és kiváló kényelemben.
A vendégszerető, meleg, családias légkör már a panzióba való belépéskor érzékelhető, ahol egy hatalmas nappali tárul elénk, amelyben az ebédlő is megtalálható, és amely, kérésre, átalakítható ünnepélyes térré ceremóniák (esküvő, keresztelő, évforduló), kurzusok, vagy csapatépítő típusú találkozók megrendezésére, 40 személy részére. Ugyancsak a földszinten, a szalon meghosszabbításában van berendezve egy tágas, ultramodern felszereléssel rendelkező konyha, amelyben azok, akik erre igényt tartanak gyakorolhatják gasztronómiai képességeiket.
Az emeletre érve a vendég újabb tágas multifunkcionális teret fedezhet fel meglepve: egy külön üzletembereknek kialakított sarok, amelyben van egy nyomtatóval ellátott íróasztal, számítógép internetcsatlakozással és fax, középen egy biliárdasztal hívja fel a figyelmet, amely tökéletes azok számára, akik aktívan akarnak lazítani egy fárasztó munkanap után, a bőrkanapék pedig kényelmet biztosítanak azoknak akik egy óriás festményhez hasonlóan a multifunkcionális szalonban felszerelt nagy méretű plazmaképernyőkön szeretnék követni a Tv műsorokat.
Ugyanezen a szinten vannak berendezve az elszállásolási helyek: 37 hely a következőképpen felosztva:
Business (1,2,3) típusú 3 darab szoba(apartman) a vendégek kényelmét szolgálja – elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális akár dolgozik, akár pihen vagy többgyerekes családja van. Férőhelyek: 3 felnőtt és 2 gyerek.
Business (4) típusú 1 darab szobában (kétágyas A) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. A szobához tartozó mosdó az előtérben van. Férőhelyek: 2 felnőtt.
Business (5) típusú 1 darab szobában (kétágyas B) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt és 1 gyerek.
Classic 1 típusú 1 darab szoba (franciaágyas A) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 2,7 típusú 2 darab szoba (3 ágyas szoba) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 3,4,5,6 típusú 4 darab szoba (franciaágyas B ) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt, ellátva televízióval és ingyenes internet hozzáféréssel.

A külön, modernül berendezett fürdőszobák a hozzájuk tartozó szobák vidám és felpezsdítő színvilágát követik.
Egy másik, pezsgőfürdővel ellátott nagyobb méretű fürdőszoba jelenti az ideális választást az ellazulni és feszültséget levezetni vágyóknak a hidromasszázs csodálatos hatásainak köszönhetően.
A terasszal ellátott belső kert, egy zöld- és csendoázis távol a város zsúfoltságától, amelybe a földszinti szalonon át lehet kijutni, kiegészíti a lehetőségeket és a kényelmet, amelyekre azok vágynak, akik a Boróka panzióba belépnek. Tökéletes étkezésre, de szabadtéri flekkenezésre is, vagy házikenyér sütésére az erre a célra berendezett rusztikus kemencében. A nyári kert, ugyanakkor, egy tágas és biztonságos játszóteret biztosít a gyerekek számára.
Egy másik kellemes meglepetés, amelyet vendégeink számára tartogatunk a panzió alagsorában található, a régi földesúri udvarházakra jellemző stílusban berendezett borpince, amelyben régi, az évek során a nemes fából készült hordók ízének köszönhetően megaromásodott borokat lehet megkóstolni.
A panzió rendelkezik modern garázsokkal is, amelyekben az autók maximális biztonságban elhelyezhetőek. Azoknak, akik meg szeretnék látogatni a várost körülvevő csodálatos környéket és a közeli turisztikai látványosságokat, saját járművekkel biztosítjuk a szállítást.

Meg vagyunk győződve, hogy a Boróka panzióban töltött üdülés után vissza fognak térni.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Szauna, fittness
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
2023-03-28
2023-03-29
 • 1Szoba ár
 • 2Vendég info és fizetés
 • 3Megerősítés

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

4 4 fős apartman

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 12 (3 db apartman: 3 felnőtt+2 gyermek, 1 db 3 ágyas, 3 db franciaágyas + 1 ágy, 5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 37 fő, fürdő, zuhanyzó: 8, kert, felszerelt konyha, TV

Tevékenységek

Túrázás, téli sportok, lovaglás, strandolás

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, kerti bútor, grillsütő, filagória-nyárikert, hintaágy, borpince, billiárd, szauna

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.