2023-03-28
2023-03-29
 • Szálláshelyek

Csűr Vendégház

Parajd, Tanorok utca, 1106. szám., Parajd, HR 537240, Romania Térkép

A vendégházunk Parajd központjának egy kis mellékutcájában található, amelyhez közel van a sóbánya, sósfürdő, vendéglők.
A vendégház 3 egységből áll, az egyik egy csűrből átalakított ház, amely egy két szintes épület. Az alsó szinten van 2 szoba 2 fürdővel, felszerelt konyha (gáztűzhely, hűtőszekrény, szükséges konyhai felszerelések) és egy közös fürdőszoba.

A felső szinten két szoba van, amelyek mindegyikéhez 1-1 fürdőszoba tartozik. Az udvarban ezen kívül még van egy családi ház (amelynek első felében a háziak laknak ahol 2 vendégszoba foglal helyet, s amelyekhez 1 fürdőszoba tartozik. A harmadik épület egy kulcsosház, amelyben két szoba, egy nappali, egy konyha és egy fürdőszoba található.

A vendégházakhoz tartozó kert alkalmas sátorozásra, kempingezésre (vizesblokk, wc áll a kempingezők rendelkezésére).

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet

3 Háromágyas szoba

Szállás

Szálláshely

45 EUR/ szoba / 1 éjszaka
Szállás

Szálláshely

40 EUR/ szoba / 1 éjszaka

2 Kétágyas szoba

Szállás

Szálláshely

33 EUR/ szoba / 1 éjszaka
Szállás

Szálláshely

30 EUR/ szoba / 1 éjszaka

4 Négyágyas szoba

Szállás

Szálláshely

56 EUR/ szoba / 1 éjszaka

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 (2 db 4 ágyas, 2 db 3 ágyas szoba) + 4 fürdőszoba, szobák száma a kulcsosházban: 2 (2 db 2 ágyas) + 1 fürdőszoba, szobák száma a családi házban: 2 (2 db 3 ágyas apartman, az emeleten 4 db 3 ágyas szoba), összes férőhely: 36 fő, zuhanyzó, wc: 10 db, kert

Tevékenységek

túrázás, téli sportok, horgászat

Szolgáltatások

kempingezési lehetőség, fűtés, ágyneműcsere turnusonként, igény szerint, takarítás igény szerint

Internet

-

Parkolás

az udvarban

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.