2024-07-16
2024-07-17
 • Szálláshelyek

Fehér & Fekete Vendégházak

Szováta, Mierlei nr. 15., Szováta, MS 545500, Romania Térkép Telefon: +40756715749

A Fehér & Fekete Lak Szovátán található a Parajd felőli városrészben, a Medve-tótól 4 km-re, szép kilátással rendelkező helyen. Közös udvaron elhelyezkedő 3 ház várja a pihenni vágyó családokat vagy baráti csoportokat, melyeket külön-külön vagy egyben is ki lehet bérelni.

Egy 14 fős vendégház, három  4 személyes kempingház kempingház áll vendégeink rendelkezésére.

Az udvarban külön-külön mind a 4 ház lakói igénybe vehetik a kert adta foglakozási lehetőségeket is. Kis halastavunkban horgászni térítésmentesen lehet (kárász és ponty fogható) amit helyben meg is süthet a kinti sütőnkben. Bográcsozási lehetőség is biztosított: 2 kinti sütő ,kinti kályha és tűzhely valamint 2 bográcsóló tűzhely  vár a vendégekre külön -külön részében a kerteknek ! Gyereksarok -játszósarok -homokozó-hinta várja a gyerekeket ,tollaslabda hálóval és teljes felszereléssel,valamint 2 bicikli a felnőtteket .

4 Fehér kemping

A Fehér kemping 4 személyes fa házikó 16 négyzetméteres szobából és 8 négyzetméteres tornácból áll.4 darab 1 személyes ágy és egy szekrény van bent,a tornácban 4 személyes asztal és szék. Saját tusoló és saját toalett tartozik hozzá ami pár lépésre található .Nagy filagóriák vannak az udvaron és a hátsó kertben a halastó mellett és 2 kinti sütő közül is lehet választani sütni -főzni.

Felszereltség

 • Hűtőszekrény
 • Zuhanyzós fürdőszoba
 • Hajszárító
 • Erkély, terasz
Szállás kempingenként 4 főig

szálláshely

33 EUR/ szoba / 1 éjszaka
szállás kempingenként 3 főig

szálláshely

24 EUR/ szoba / 1 éjszaka

3 Fekete Kemping

A Fekete kemping 3 személyes fa házikó 12 négyzetméteres szobából és 8 négyzetméteres tornácból áll.3 darab 1 személyes ágy és egy szekrény van bent,a tornácban 3 személyes asztal és szék. Saját tusoló és saját toalett tartozik hozzá ami pár lépésre található .Nagy filagóriák vannak az udvaron és a hátsó kertben a halastó mellett és 2 kinti sütő közül is lehet választani sütni -főzni.

szállás kempingenként 3 főre

szálláshely

24 EUR/ szoba / 1 éjszaka
szállás kempingenként 2 személyre

szálláshely

20 EUR/ szoba / 1 éjszaka

Felszereltség

Általános

Közelünkben található a Parajdi sóbánya (kb. 4 km), a Medve-tó és az egész fürdőtelep, a Szovátai Halászcsárda, a Kisküküllő, a Répási-havasok, a Bekecs-tető, a Siklódi-tető, Rapsóné vára, a Bucsin-tető stb.

Tevékenységek

A túrázni vágyóknak, természet kedvelőknek is remek kiindulási pontot, bázist jelenthet a vendégházunk. Terepjárós túrákat szervezünk Szovátán és környékén vendégeinknek:-Járja be a Sóvidék környékét terepjárón! A vadregényes tájakat és a helyi látnivalókat tapasztalt sofőrök vezetésével, kényelmesen, de egy izgalmas túra keretében járhatja be úgy, hogy egyetlen napba a legtöbb fontos látnivaló beleférjen-elvisszük olyan helyekre, ami a turisták szeme elől el van rejtve. Megmutatjuk Sóvidék igazi arcát(ami az aszfaltról nem látszik )

Szolgáltatások

Az udvar közös, mindhárom ház lakói igénybe vehetik a kert adta foglakozási lehetőségeket is. Kis halastavunkban horgászni térítésmentesen lehet (kárász és ponty fogható) amit helyben meg is süthet a kinti sütőnkben. Bográcsozási lehetőség is biztosított.

Internet

ingyenes wi fi

Parkolás

Ingyenes -őrzött nyilvános parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

-fizetős

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).