2024-05-19
2024-05-20
 • Szálláshelyek

Hajdú Vendégház

Szováta, Salcamului u. 43 szám., Szováta, MS 545500, Romania Térkép

A Hajdú Vendégház az Erdély szívében fekvő nemzetközi hírnevű fürdőváros - Szováta Szászrégen felőli kijáratánál található, egy csendes kis utcában, mintegy 2,5 km-re a Medve-tótól. A szállás két épületegyüttesből áll, amelyek mindegyikéhez külön nappali és felszerelt konyha tartozik. A földszinten terasz van és a házhoz zárt parkoló tartozik.

A szálláshely 7 db vendégszobával rendelkezik, amelyek közül egy db kétágyas, 2 db franciaágyas és 4 db háromágyas szoba. A szállás mindegyik szobájához saját fürdő, TV, internetelérés tartozik.

Beosztás:
- A épület: egy kétágyas szoba, 4 db 3 férőhelyes szoba (egy francia + egy szimpla ágy)
- B épület: 2 db franciaágyas szoba

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Állatot nem fogad

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 7, összes férőhely: 14-17 fő, fürdőszoba (zuhanyzó, wc): 7, TV, konyha, kert

Tevékenységek

Túrázás, gyógykezelés, téli sportok, fürdőzés

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, ágyneműcsere és takarítás igény szerint, terasz

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).