2024-02-24
2024-02-25
 • Szálláshelyek

Izabella Kulcsosház

Oroszhegy, Üknyéd, N. A., Oroszhegy, HR 537080, Romania Térkép

Izabella Kulcsosház, Oroszhegy község, Üknyéd nevezetű településen található. Mesés erdei környezetben, csodás kilátással a közeli falvakra, hegyekre (jó időben látszanak a Déli-Kárpátok is). 

Megközelíthető aszfaltozott úton. A kulcsosház 4 szépen berendezett szobával rendelkezik, mindegyik szobában 2 ágy található. Összesen 8-12 főt tud elszállásolni a földszinten lévő kihúzható bőrkanapával együtt. Szépen berendezett konyha található a földszinten, teljes konyhafelszereléssel, kávéfőzővel, gázkályhával együtt.

A tulajdonos a közeli Székelyszentkirályon lakik a főút mentén.

A kulcsosházat terepjárós, motoros baráti társaságnak is ajánljuk, a hely sajátosságai miatt. Lehetőség van a tulajdonossal helyi kisebb túrára, a tulajdonos terepjárójával, quad-jával.

 

Felszereltség

 • Parkolás
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Konyha, konyhasarok

12 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 db (4 db 2 ágyas ), összes férőhely: 8+4 fő, fürdő, zuhanyzó: 1 db, kert, grillező, terasz, kemence, konyha

Tevékenységek

Túrázás, helyi és környékbeli nevezetességek megtekintése

Szolgáltatások

Fűtés

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető(csak az udvarba)

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).