2023-03-28
2023-03-29
 • Szálláshelyek

Lucfenyő Kulcsosház

Ivó, -, Ivó, HR 537362, Romania Térkép

A Lucfenyő Kulcsosház, Székelyudvarhelytől 24 km-re, a Madarasi Hargita lábánál, Ivóban található.

Kulcsosházunk fenyőerdővel és patakkal körülvett telken van gyönyörű, csendes környezetben, melynek harmóniája lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, kirándulásra és pihenésre vágyóknak.

Igény szerint, kulcsos ikerházunk mindkét fele bérelhető, amelyek teljes felszereltséggel rendelkeznek: gáztűzhely, hűtő, edények, evőeszköz, kávéfőző, bogrács, tévé, ágynemű, takarók stb. Mindkét részhez tágas nappali-ebédlő, konyha, kamra és fürdőszoba tartozik.

Az emeleten két hálószoba található, ahol lakrészenként 5-6 személy kényelmesen elfér, de két pótággyal még bővíteni tudjuk. Az udvaron kényelmes parkolási lehetőség, grillsütő,kemence, szabad tűzhely, felvágott fa és filegória áll a vendégeink rendelkezésére.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
2023-03-28
2023-03-29
 • 1Kulcsosház ár
 • 2Vendég info és fizetés
 • 3Megerősítés

5 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 3-3 lakrészenként, összes férőhely: 5 fő lakrészenként, fürdőszoba, zuhanyzó, wc: 1-1, kert, filagória, kemence, kerti bútor, grillsütő, hinta, szabad tűzhely, TV

Tevékenységek

Túrázás, téli sportok, vadászat, lovaglás, halászat

Szolgáltatások

Ágyneműcsere, takarítás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.