2024-02-24
2024-02-25
  • Szálláshelyek

Mária Panzió

Kápolnásfalu, 12 szám., Kápolnásfalu, HR 537030, Romania Térkép

Kápolnásfalu a központi Hargita hegység délnyugati előterében, a Nagy- és Kis-Homoród patakok vízválasztóján, a 13 A műút mentén, Székelyudvarhelytől 22 km-re és Csíkszeredától 30 km-re fekvő település.

Az erdő és mező szomszédságában lévő vendégházunk gyönyörű kilátást biztosít a környező tájra. A panzióban 2 db 3 ágyas és 7 db 2 ágyas, külön fürdővel ellátott szobák vannak, ugyanebben az épületben található egy 50 fő számára kényelmes ebédlő és felszerelt konyha. A családi ház tetőterében 2 db 2 ágyas, 1 db franciaágyas és 2 db 1 ágyas szobák vannak, 3 fürdőszobával. Minden szobában TV és internet hozzáférés van.

Programajánlataink: szekerezés-szánozás, lovaglás, gyalogtúra, esztena látogatás (juhsajt, ordakóstolás, vásárlás), vadállat nézés (medveles), gombászás, erdei gyümölcsök szedése, sziklamászás.

Hagyományos erdélyi ízekkel várjuk vendégeinket. Igény esetén 40-50 fős csoportok elszállásolását is vállaljuk a közeli családi házakkal együtt.

Panziónk udvarán autóbuszoknak, személyautóknak megfelelő méretű parkolót tudunk biztosítani. A kertben található: játszórész gyerekeknek (hinta, mászóka) dézsa (fürdőzési lehetőség) födött terasz (35 fő részére) grillezővel, kemencével. 

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

1 Egyágyas szoba

Felszereltség

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

-

A szállásfoglalás menete

  • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
  • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
  • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
  • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
  • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
  • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
  • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).