2024-07-16
2024-07-17
 • Szálláshelyek

Szakács Ház Panzió

Árkos, Principala, nr. 456., Árkos, CV 527166, Romania Térkép

A Szakács vendégház, Árkos községben, 3 km-re Sepsiszentgyörgytől, Kovászna megye székvárosától, a történelmi Háromszék közepében.
Árkos 1200 lélekszámú székely magyar település, a Baróti hegység déli lábánál, a Barcasági fennsík peremén. Árkos nevét már az 1300-as évekből jegyzik a pápai okiratok. A város közelsége a lakosság foglalkozására és életvitelére már a múlt század elejétől rányomta bélyegét.
A Szakács vendégház a település központjában a Fő úton 456 szám alatt van, emeletes fehér ház, amelyet kőkerítés, valamint fenyőből és nyírfából alkotott fasor véd az utcai zajtól és portól. A lakást tágas udvar és kert vesz körül, amelyet patak határol. A porta védelmét az újfundlandi Pajtás kutya, és barátja a kis korcs Bogáncs biztosítják.
A vendégek rendelkezésére áll a lakás földszintjén az ebédlő, nappali, wc, kézmosó, a ház egész emelete, ahol közös folyosóról nyílik négy háló és négy fürdőszoba, egy közös terasz, valamint az elég meredek följárat a tetőtérbe, ahol még van egy szoba, wc-vel és kézmosóval.
Az udvaron tűzhely és piknikezési lehetőség, játszóhely a gyerekeknek, valamint parkolás 5-6 autó számára.
A Szakács Vendégház 15 személy részére tud biztosítani egész, vagy félpanziós ellátást (2 szoba, 2 ágy + 1 szoba, 3 ágy +1 szoba, 4 ágy = 11 ágy + 1 tetőtéri szoba 4 ággyal, összesen 15) lehet még pótágyakkal bővíteni. Igény szerint, 10-16 személyes gyerek és ifjúsági táborok, csoportos előadások, hétvégi tréningek részvevőinek ellátása.
Az ételek az erdélyi konyha változatos ízeivel ismertetik meg, amely a keleti és nyugati kultúra találkozási pontján, és ennek egymásra hatásaként alakult ki. Az ételeket nem hivatásos szakember készíti, hanem maga a háziasszony, mint otthon a családban.
Igény szerint rendezünk: kürtőskalács sütést, táncházat, kinti hússütést, tábortüzet.
Nálunk a Vendéget székely szokás szerint a tisztelet és barátság övezi. Traktálva helyi ízekkel, regékkel, kicserélhetik gondolataikat. Érezze jól magát itt, ahol a vendégfogadás nem "globalizált csomagolásban" kapható.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Reggeli

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

3 Háromágyas szoba

5 Négyágyas szoba (pótágyazható)

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 5 (2 db 2 ágyas; 2 db 4 ágyas; 1 db 3 ágyas), összes férőhely: 15 (+ max. 4 pótágy), fürdő: 4 + 1 mosdó; WC: 4, kert, kerti bútor, grillező, nappali, ebédlő, játszótér

Tevékenységek

Túrázás, kirándulás, kürtőskalács sütés, táncház, kinti hússütés, tábortűz

Szolgáltatások

Fűtés, félpanziós, vagy teljes ellátás, programszervezés, idegenvezetés, szövés, kenyérsütés, gyermektáborok szervezése

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).