2024-07-16
2024-07-17
  • Szálláshelyek

Zsuzsi Kulcsosház

Gyimesközéplok, Borospatak, Gyimesközéplok, HR 537145, Romania Térkép Telefon: +40751525933

A Zsuzsi Kulcsosház Gyimesközéplok, Borospatak településrészen fekszik, a gyimesi skanzen szomszédságában, az ezeréves határtól, a Rákóczi vártól mintegy 8 km-re, a gyimesi sípálya, bobpálya pedig körülbelül 5 km-re található.

A szálláshely 8 férőhelyes, a következő beosztásban:
- nappali (itt van egy 2 személyes, kihúzható kanapé) + kiskonyha (teljes felszereltségű: mikró, kávéfőző, stb.), fürdőszoba (zuahnyzó, kád); a pincerészben pedig egy főzőkonyha, ahol nagyobb főzés is megejthető az aragázrezsón.
- az emeleti, manzárd részen van 2 hálószoba = ahz egyik szobában franciaágy és egy 1 személyes ágy, a másik szoba 3 db 1 személyes ágy van.

A vendégház kellemes zöld környezetben fekszik, amelyhez fedett terasz, biztonságos parkolóhely és a kertben grillező tartozik. A szálláson van mobiltelefon jel, viszont nincs internet és wifikapcsolat!

8 Kulcsosház

- az emeleti, manzárd részen van 2 hálószoba = az egyik szobában franciaágy és egy 1 személyes ágy, a másik szoba 3 db 1 személyes ágy van; fürdőszoba a földszinten.

Szállás

Szálláshely

24 EUR/ 2 személy / 1 éjszaka

A szállásfoglalás menete

  • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
  • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
  • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
  • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
  • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
  • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
  • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).