2020-01-19
2020-01-20

Csonkapatak Vendégház

Kis u. 177 szám., Kápolnásfalu, HR 537030, Romania Térkép megjelenítése

Kápolnásfalu a Központi-Hargita hegység délnyugati előterében, a Nagy-Homoród és Kis-Homoród folyók vízválasztóján, a 13 A. műút mentén, Székelyudvarhelytől 22, Csíkszeredától 30 km-re fekszik. Ebben a csodás hegyvidéki, csendes falusi környezetben várja a Csonkapatak Vendégház a vendégeit.

Vendégházunk udvarán 5-6 férőhelyes zárt parkoló és egy egy férőhelyes (fedett) garázs használható. A ház mögötti udvaron kialakított sütögető, grillezési lehetőség van. Gyerekeknek kiváló játszóhely a nagy, zárt kert. A kertből szép kilátás nyílik a Hargitára. A ház előtt csörgedezik a Csonkapatak, mely egyben a vendégházunk névadója is. A ház ikerház. A jobboldali részen vannak a szobák: a hallból nyílnak a különböző helységek: két fős dupla ágyas szoba és egy két fős, pótágyazható, dupla ágyas szoba (4 fős), amely egy egész család részére is lefoglalható.
Az alsó szinten található egy felszerelt konyha (hűtő, gáztűzhely, mikrohullámú sütő) és egy kialakított 6-8 férőhelyes étkező. Ezen a szinten található még egy fürdőkádas fürdőszoba és külön wc.
Az emeleten található egy dupla ágyas, két fős szoba (pipacs szoba), amely erkélyes, mellette egy kertre (Hargitára) néző, két fős különágyas szoba. A szobák között egy fürdőkabinos fürdőszoba és egy külön mellékhelység található.
A ház baloldali részén még kiadó egy db kétágyas (különágyas) szoba, hozzátartozik, ugyanazon a szinten fürdőszoba fürdőkabinnal és egy mellékhelység.

  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Nemzetközi kommunikáció
  • Konyha, konyhasarok
2020-01-19
2020-01-20
  • 1Szoba & árak
  • 2Vendég információ & fizetés
  • 3 Megerősítés

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 5 (2 db franciaágyas, 3 db kétágyas vendégszoba), összes férőhely: 12 fő, fürdő, zuhanyzó: 3, kert, konyha, kerti bútor, grillező
Tevékenységek
Sízés, kirándulások, szekerezés, horgászás, vadászat, túrázás
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, ágyneműcsere, takarítás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat