2021-05-14
2021-05-15

Küküllő Panzió

Zetelaka, Fő út, 1/C szám., Zetelaka, HR 537360, Romania Térkép megjelenítése

Kedves erdélyi utazók! Nevem Sebők Győző, 53 éves vagyok, feleségemmel Sebők Judittal, illetve lányainkkal Dalmával és Mónikával vagyunk az Önök házigazdái.

A Küküllő Panzió - Székelyföld szívében - Zetelakán található, mindenhez közel, jól megközelíthető helyen. Zetelaka népes hegyaljai település, Hargita megye egyik nagyközsége. Zetelaka a központi Hargita-hegység nyugati lábánál, 520-600 m magasságban elterülő székely falu. A Nagy-Küküllő felső szakasza mentén, annak egyre jobban elkeskenyedő völgymedencéjében, a 138-as megyei út mentén települt falu, 12 km-re Székelyudvarhelytől északra. Lakossága 5.925 fő (99,5 % magyar 97% római katolikus). A központtól 6 km-re fekvő Zeteváraljai víztározó a falu nevét országszerte ismertté tette a fantasztikus zetelaki Gát-tó.
A községből hamar és könnyen elérhetőek Székelyföld nevezetességei: gépjárművel egy órányi út a népművészet egyik helyi fellegvára, a fazekasságáról híres Korond, a parajdi Sóbánya, Szováta a sós vizű Medve-tóval, Csíksomlyó a Mária kegyhellyel, kétórányi út Gyilkos-tó, a Békási-szoros, Tusnádfürdő és a Szent-Anna tó. Zetelakáról tíz kilométerre találjuk a Madarasi Hargitát menedékházzal és kitűnő síelési lehetőségekkel. Meseszerű helyszínek, gyönyörű kis- és nagy házak, szálfenyők, gulya a hegyoldalban, székely kalapok, minden, ami a pihenéshez szükséges.

A panzió épülete 2 szintes, 13 szobás, 32 férőhelyes. A szobák és a családi lakosztályok fürdőszoba/wc vagy zuhanyozó/wc-vel, felszereltek. A szobák 1 - 2 - 3 ágyasak, a családi lakrészek 2 szobásak, 3-4-5 fő számára alkalmasak. Szolgáltatásainkat ajánljuk egyéni és csoportos turisták számára is. Amennyiben egy meghitt, barátságos környezetben szeretné eltölteni a szabadságát, kérem, szenteljen figyelmet szállásajánlatainknak!

A panzióhoz tartozik még két faház, mindegyik 2 szobával, saját fürdőszobával van ellátva. Az udvaron nagy parkoló, filagória, kemence, grillező és sportpálya teszi kellemesebbé az Önök nálunk való tartózkodását.
A partnervendégházakkal közösen nagyobb, buszos csoportok elszállásolását, ellátását is vállaljuk.

Erdély tárt karokkal vár minden kedves Utazót!

  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Kisállat bevihető
  • Nemzetközi kommunikáció
  • Reggeli
  • Konyha, konyhasarok

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

5 5 fős apartman

4 4 fős apartman

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 13 (7 db kétágyas szoba, 3 apartman franciaágyas + 2 szimpla ágy, 1 apartman franciaágyas + 3 szimpla ágy, 2 szoba 3 ágyas), összes férőhely: 32, fürdő: 9 WC: 9, kert, sportpálya, hintaágy, söröző, TV, konyha
Tevékenységek
Túrázás, téli sportok, horgászat
Szolgáltatások
Fűtés, reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, autó bérlési lehetőség, túrák szervezése, kozmetika, pedikűr, manikűr, orvosi ellátás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat