2021-05-08
2021-05-09

Olga Panzió

Zetelaka, Zsögöd utca, 732. szám., Zetelaka, HR 537360, Romania Térkép megjelenítése

A vendégszeretetéről híres Zetelaka, Székelyudvarhelytől 12 km-re, északra, a Nagyküküllő partján, a Fenyéd -Gyergyószentmiklós országút mentén, a Hargita-hegység nyugati oldalán található. A tiszta levegő, a gyönyörű, és csendes táj, a települést körülvevő fenyvesek vonzzák ide a kedves vendégeket.

Sándor Lajosné Olga vagyok, családommal 1996 óta foglalkozunk vendéglátással. Vendéglátásunkat, faluhotel hálózat kiépítéssel kezdtük. Zetelakán több mint 60-70 család foglalkozik vendéglátással. Lehetőség nyílik nagyobb csoport elhelyezésére is. A vendégház együttesünk három házból áll: a Botond, a Zsuzsa, és az Olga vendégházakból. A vendégházak szobánként is bérelhetők, de kulcsosházként is igénybe lehet venni. A Zsuzsa és Botond ház 5 szobával rendelkezik, és mindenik szoba két ágyas. Családunk tovább fejlesztette a falusi vendéglátást, így kialakítottunk egy vendégházakból álló együttest.
Vendégházaink a Zsuzsi ház és a Botond ház, 5 szobából áll, az Olga ház, 2 szobát foglal magába. A házak kulcsosházként és szobánként is bérelhetőek.

A vendégház együttes nyugodt, csendes környezetben van, a Zetelaka középső részén egy nagy gyümölcsössel körülvéve. Madárcsicsergés és virágillatra ébredhet a kedves vendég. Az autóknak biztonságos parkírozást biztosítunk az udvaron.

  • Internet / WiFi
  • Parkolás
  • Szauna, fittness
  • Jacuzzi, dézsa
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Állatot nem fogad
  • Nem dohányzó
  • Reggeli
  • Konyha, konyhasarok

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok
Az Olga Ház főbb jellemzői: szobák száma: 2 (2 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 4, fürdő: 2, wc száma: 2, nappali, konyha, a Zsuzsi Ház főbb jellemzői: szobák száma: 5 (5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 10, fürdő, wc száma: 3, nappali, konyha, a Botond Ház főbb jellemzői: szobák száma: 5 (5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 10, fürdő, wc száma: 3, nappali, konyha, kert, TV, kenyérsütő kemence, gyermekjátékok, sporteszközök, kerti bútor
Tevékenységek
Túrázás, horgászat, vadászat, téli sportok, helyi programok
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, mesterségek bemutatása, mulató programok szervezése, grillezés, szaunázás, dézsázás
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Nem vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat