2021-01-16
2021-01-17
  • Szállások régiónként

Boróka Panzió

Székelyudvarhely, Betlen utca, 113 szám., Székelyudvarhely, HR 535600, Romania Térkép megjelenítése

A 13 A országúton, 5 percre Székelyudvarhely központjától, a Boróka Panzió az ideális választás a szemináriumokra, kurzusokra, konferenciákra, csapatépítő programokra vagy tárgyalásokra érkezett üzletemberek számára, de ugyanakkor azon családok számára is, akik piheni szeretnének vagy feledhetetlen ünnepélyes alkalmakat akarnak megülni meleg, családias hangulatban és kiváló kényelemben.
A vendégszerető, meleg, családias légkör már a panzióba való belépéskor érzékelhető, ahol egy hatalmas nappali tárul elénk, amelyben az ebédlő is megtalálható, és amely, kérésre, átalakítható ünnepélyes térré ceremóniák (esküvő, keresztelő, évforduló), kurzusok, vagy csapatépítő típusú találkozók megrendezésére, 40 személy részére. Ugyancsak a földszinten, a szalon meghosszabbításában van berendezve egy tágas, ultramodern felszereléssel rendelkező konyha, amelyben azok, akik erre igényt tartanak gyakorolhatják gasztronómiai képességeiket.
Az emeletre érve a vendég újabb tágas multifunkcionális teret fedezhet fel meglepve: egy külön üzletembereknek kialakított sarok, amelyben van egy nyomtatóval ellátott íróasztal, számítógép internetcsatlakozással és fax, középen egy biliárdasztal hívja fel a figyelmet, amely tökéletes azok számára, akik aktívan akarnak lazítani egy fárasztó munkanap után, a bőrkanapék pedig kényelmet biztosítanak azoknak akik egy óriás festményhez hasonlóan a multifunkcionális szalonban felszerelt nagy méretű plazmaképernyőkön szeretnék követni a Tv műsorokat.
Ugyanezen a szinten vannak berendezve az elszállásolási helyek: 37 hely a következőképpen felosztva:
Business (1,2,3) típusú 3 darab szoba(apartman) a vendégek kényelmét szolgálja – elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális akár dolgozik, akár pihen vagy többgyerekes családja van. Férőhelyek: 3 felnőtt és 2 gyerek.
Business (4) típusú 1 darab szobában (kétágyas A) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. A szobához tartozó mosdó az előtérben van. Férőhelyek: 2 felnőtt.
Business (5) típusú 1 darab szobában (kétágyas B) elegendő tér van munkára és pihenésre egyaránt. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt és 1 gyerek.
Classic 1 típusú 1 darab szoba (franciaágyas A) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 2,7 típusú 2 darab szoba (3 ágyas szoba) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja.Ideális pároknak és 1 gyerekes családoknak. Férőhelyek: 3 felnőtt.
Classic 3,4,5,6 típusú 4 darab szoba (franciaágyas B ) a pihenésre vágyó vendégek kényelmét szolgálja. Ideális egy rövid városlátogatáshoz, hétvégéhez. Férőhelyek: 2 felnőtt, ellátva televízióval és ingyenes internet hozzáféréssel.

A külön, modernül berendezett fürdőszobák a hozzájuk tartozó szobák vidám és felpezsdítő színvilágát követik.
Egy másik, pezsgőfürdővel ellátott nagyobb méretű fürdőszoba jelenti az ideális választást az ellazulni és feszültséget levezetni vágyóknak a hidromasszázs csodálatos hatásainak köszönhetően.
A terasszal ellátott belső kert, egy zöld- és csendoázis távol a város zsúfoltságától, amelybe a földszinti szalonon át lehet kijutni, kiegészíti a lehetőségeket és a kényelmet, amelyekre azok vágynak, akik a Boróka panzióba belépnek. Tökéletes étkezésre, de szabadtéri flekkenezésre is, vagy házikenyér sütésére az erre a célra berendezett rusztikus kemencében. A nyári kert, ugyanakkor, egy tágas és biztonságos játszóteret biztosít a gyerekek számára.
Egy másik kellemes meglepetés, amelyet vendégeink számára tartogatunk a panzió alagsorában található, a régi földesúri udvarházakra jellemző stílusban berendezett borpince, amelyben régi, az évek során a nemes fából készült hordók ízének köszönhetően megaromásodott borokat lehet megkóstolni.
A panzió rendelkezik modern garázsokkal is, amelyekben az autók maximális biztonságban elhelyezhetőek. Azoknak, akik meg szeretnék látogatni a várost körülvevő csodálatos környéket és a közeli turisztikai látványosságokat, saját járművekkel biztosítjuk a szállítást.

Meg vagyunk győződve, hogy a Boróka panzióban töltött üdülés után vissza fognak térni.

  • Internet / WiFi
  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Szauna, fittness
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Állatot nem fogad
  • Nem dohányzó

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

4 4 fős apartman

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 12 (3 db apartman: 3 felnőtt+2 gyermek, 1 db 3 ágyas, 3 db franciaágyas + 1 ágy, 5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 37 fő, fürdő, zuhanyzó: 8, kert, felszerelt konyha, TV
Tevékenységek
Túrázás, téli sportok, lovaglás, strandolás
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, kerti bútor, grillsütő, filagória-nyárikert, hintaágy, borpince, billiárd, szauna
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Nem vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat