2021-05-08
2021-05-09

Árkosi Múzeumért Panzió

Árkos, Mikes Kelemen utca 24. szám, Árkos, CV 527166, Romania Térkép megjelenítése

Csendes környéken fekszik ez a kis falu, Árkos. De ebben a csendességben néhol megszólalnak a falu hangjai: itt-ott köszörülő, fűrészelő, fúró hangok, kalapálások. Itt nem csak a madárcsicsergés jelzi a reggelt, jóval inkább a felébredő emberek munkálkodása. Bele-beleszól még a tehénbőgés, a lovak patkóinak csattogása, de mégis úgy hívjuk ezt a hang összességet, hogy: csend. Ez a falu csendje. A motorzaj enyhébb hangjai, a kevesebb kipuffogó füst, kevesebb autó, de több szekér. Itt még akad kút az udvaron, öreg diófa árnyékában meglehet pihenni, s kóstolgatni lehet az élet valódi ízeit, mint a házi sajtot, roppanós kérgű házi kenyeret, friss füstölt szalonnát, és vérvörös hagymát. Ebbe a környezetbe ékelődik be az Árkosi Tájmúzeum, és itt ötvözi mindazt a sok régi "csendet", amelyet eszközei biztosítottak a kora reggel emberének. S most már, habár valóban csendben vannak, csak mesélnek arról, hogy milyen is volt régen. Létezésüket bizonyítják a faluban még működő társaik, kalapáló, fűrészelő, fúró hangjai.

Az Árkosi Tájmúzeum teljes mértékben önerőből tartja fenn magát. A látogatóknak nem kell belépti díjat fizetniük. Mégis, sikerül évről-évre tovább működnie, látogatókat fogadnia. Ám nemrégiben a gyűjteményhez társult az Árkosi Tájmúzeumért Panzió, amely segít a múzeum tovább élésében. 

Barátságos környezet, libák, bárányok, igazi vidéki hangulat a reggeli házi tejes kakaós kávé szürcsöléshez. Aki pihenni vágyik, mire vágyhat ennél többre? :)
Két lépésnyire pedig a gyűjtemény összes történelmet mesélő tárgya várja, Árkos kis szívében. Négy szoba, tizenegy férőhely, ebédlő, fürdő. 

Várjuk vendégeinket, most már nem csak látogatóba, hanem pihenni is!

A szállás csak telefonhívással foglalható: +40757106545

  • Központi fűtés
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Nemzetközi kommunikáció
  • Reggeli

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 4 (1 db franciaágyas, 3 db háromágyas), összes férőhely: 11 fő, fürdő, zuhanyzó: 5, kert, kerti bútor, grillsütő, hintaágy, gyermekjáték
Tevékenységek
Túrázás, kirándulás, a helyi nevezetteségek megtekintése, masszázs
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, masszázs, idegenvezetés, reggeli, félpanzió, vagy teljes ellátás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat