2021-05-08
2021-05-09

Szakács Ház Panzió

Árkos, Principala, nr. 456., Árkos, CV 527166, Romania Térkép megjelenítése

A Szakács vendégház, Árkos községben, 3 km-re Sepsiszentgyörgytől, Kovászna megye székvárosától, a történelmi Háromszék közepében.
Árkos 1200 lélekszámú székely magyar település, a Baróti hegység déli lábánál, a Barcasági fennsík peremén. Árkos nevét már az 1300-as évekből jegyzik a pápai okiratok. A város közelsége a lakosság foglalkozására és életvitelére már a múlt század elejétől rányomta bélyegét.
A Szakács vendégház a település központjában a Fő úton 456 szám alatt van, emeletes fehér ház, amelyet kőkerítés, valamint fenyőből és nyírfából alkotott fasor véd az utcai zajtól és portól. A lakást tágas udvar és kert vesz körül, amelyet patak határol. A porta védelmét az újfundlandi Pajtás kutya, és barátja a kis korcs Bogáncs biztosítják.
A vendégek rendelkezésére áll a lakás földszintjén az ebédlő, nappali, wc, kézmosó, a ház egész emelete, ahol közös folyosóról nyílik négy háló és négy fürdőszoba, egy közös terasz, valamint az elég meredek följárat a tetőtérbe, ahol még van egy szoba, wc-vel és kézmosóval.
Az udvaron tűzhely és piknikezési lehetőség, játszóhely a gyerekeknek, valamint parkolás 5-6 autó számára.
A Szakács Vendégház 15 személy részére tud biztosítani egész, vagy félpanziós ellátást (2 szoba, 2 ágy + 1 szoba, 3 ágy +1 szoba, 4 ágy = 11 ágy + 1 tetőtéri szoba 4 ággyal, összesen 15) lehet még pótágyakkal bővíteni. Igény szerint, 10-16 személyes gyerek és ifjúsági táborok, csoportos előadások, hétvégi tréningek részvevőinek ellátása.
Az ételek az erdélyi konyha változatos ízeivel ismertetik meg, amely a keleti és nyugati kultúra találkozási pontján, és ennek egymásra hatásaként alakult ki. Az ételeket nem hivatásos szakember készíti, hanem maga a háziasszony, mint otthon a családban.
Igény szerint rendezünk: kürtőskalács sütést, táncházat, kinti hússütést, tábortüzet.
Nálunk a Vendéget székely szokás szerint a tisztelet és barátság övezi. Traktálva helyi ízekkel, regékkel, kicserélhetik gondolataikat. Érezze jól magát itt, ahol a vendégfogadás nem "globalizált csomagolásban" kapható.

  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Játszótér
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Reggeli

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

3 Háromágyas szoba

5 Négyágyas szoba (pótágyazható)

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 5 (2 db 2 ágyas; 2 db 4 ágyas; 1 db 3 ágyas), összes férőhely: 15 (+ max. 4 pótágy), fürdő: 4 + 1 mosdó; WC: 4, kert, kerti bútor, grillező, nappali, ebédlő, játszótér
Tevékenységek
Túrázás, kirándulás, kürtőskalács sütés, táncház, kinti hússütés, tábortűz
Szolgáltatások
Fűtés, félpanziós, vagy teljes ellátás, programszervezés, idegenvezetés, szövés, kenyérsütés, gyermektáborok szervezése
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat