2021-06-24
2021-06-25

Atos Panzió

Hármasközség, Főút, Nr. 312, Hármasközség, MS 547271, Romania Térkép megjelenítése

Atosfalva – panziónk névadója, Csókfalvával és Szentistvánnal együtt Hármasfalut, egy jellegzetes erdélyi székely falut alkotnak Maros megyében, Erdély szívében. A főúton haladva, az Atos Agroturisztikai Panzió könnyen megtalálható a 312 szám alatt.

Vendégeinket 5 szobás (3 duplaágyas és 2 franciaágyas), igényes, egyszerű eleganciával berendezett, otthonos, fürdőszobákkal, 70 csatornás kábel tv-vel és wi-fi –vel, saját parkolóval ellátott takaros kis panzió várja, friss reggelivel, amit a közös konyha – ebédlőben vagy nyáron a teraszon, szolgálunk fel.

Az Atos Panzió turisztikai adottságait Szováta, mint közismert turisztikai központ (15 km), a parajdi sóbánya (20 km), Marosvásárhely ( 45 km) és a Bözödi-tó (5 km) közelsége nyomatékosítja.

A panzióban nemcsak szálláslehetőséget ajánlunk, hanem az általunk folytatott mezőgazdasági tevékenységek, valamint a falusi élet megismerésének lehetőségét is. Az ideérkező vendégek bekapcsolódhatnak a család mindennapi tevékenységeibe (szántóföldi nagykulturák, energiafűz, szőllős, gyümölcsfák, zöldségeskert, háztartás, favágás, stb.).

Az étkezés, ha a vendég igényli, a családdal együtt történik. Továbbá lehetőségük nyílik fürdésre, halászatra és gyalogtúrákra, a modern világ befolyásaitól mentes természetben.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Kisállat bevihető
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Konyha, konyhasarok

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

2 Franciaágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 5 ( 3 db franciaágyas, 2 db különágyas pótággyal), összes férőhely: 12, fürdő, zuhanyzó: 6, kert, kábel TV, nyári terasz, konyha-ebédlő

Tevékenységek

Gyalogtúrák, a település megtekintése, részvétel mezőgazdasági munkákban, fürdés, halászat

Szolgáltatások

Fűtés, étkeztetés, mezőgazdasági munkálatok bemutatása

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

Vihető(csak az udvarba)

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat