2021-06-13
2021-06-14

Fényes Vendégház

Vármező, Főutca, 11E szám, Vármező, MS 547212, Romania Térkép megjelenítése

Keresel egy rég megálmodott csendet? Szeretnél egy lélegzet elállító kilátást, ahol messze legyél a város füstjétől és zajától? Ha a válaszod "IGEN", akkor itt a hely, ahol a kívánságaid teljesülnek! A FÉNYES Vendégház, egy nagyon csendes és nyugodt helyen található, a Felső-Nyárád mentén, nem messze a pataktól (a teraszról hallani a csobogást, amíg a reggeli kavét élvezzük), és látni a Nyárád partján lévő bükkerdőt, ami friss levegőt és teljes nyugodtságot nyújt e ház lakóinak.

Egyszóval a FÉNYES Vendégház, lehet A Te Házad - Messze a Házadtól. Örülhetsz a természetnek, meg ha a FÉNYES Vendégházat kikapcsolódni, üzleti megbeszélésre, csapatépítésre vagy ha egy születésnapra béreled is. Mindezek a csodás dolgok, csak a FÉNYES Vendégháznál teljesülhetnek. Szeretettel várjuk és kívánunk sok felejthetetlen napot eltölteni nálunk.

FÉNYES Vendégház, lehetőséget nyújt, zárt udvari parkolásra, az udvarban sütő és bogrács található, kinti csappal és mindenféle mellék felszerelésekkel. Gyerekeknek összetett játszótér és felnőtteknek hintaágy. És hogy maximális kikapcsolódást és pihenést biztosítsunk a hideg évszakra, egy kinti facsebert - dézsát készítettünk, amely sós vízzel van feltöltve és fával fűtve, ami gyógyhatással van az egészségre. Amikor bemegyünk a házba, lazíthatunk és megmelegedhetünk a fával fűtött kandalló mellett, ami közbe nézhetjük a havazást és hallgatjuk a tűz pattogását. Amikor mind ezt meguntuk, ajánlunk egy felejthetetlen lovas szánozást vagy hintózást, (forralt bor és pálinkával fűtve) hogy jobban megismerhessük a környező tájat.

Lehetősége van egy páratlan sült pisztráng elfogyasztására "vármezei módra", a falubeli vendéglőkben, vagy sízni lehet a szovátai sípályán (22 km), vagy a Bucsin-Bogdáni pályán (30 km), vagy meglátogathatja a szovátai fürdőtelepet (18 km), a parajdi sóbányát (25 km), a korondi kézművesvásárt (35 km), a Szent Anna tavat, Békási szorost (110 km), stb. Az őszi időszakban lehetősége van hőlégbalonnal szabadon repülni és fentről csodálni a felejthetetlen tájakat, téli időszakban pedig motoros hószánt bérelni...

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Jacuzzi, dézsa
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Állatot nem fogad

14 Kulcsosház

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 5 db vendégszoba, összes férőhely: 12-14 fő, fürdő, zuhanyzó: 5 db., kert, bogrács, kerti bútor, filagória, gyermekjátszótér, székely jakuzzi

Tevékenységek

Kirándulás, lovas szánozás, túrázás, hőlégballonozás ősszel

Szolgáltatások

Fűtés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

SR_CUSTOMFIELD_CHECKIN_TIME

16:00-21:00 óra között

SR_CUSTOMFIELD_CHECKOUT_TIME

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

SR_CUSTOMFIELD_CHILDREN_AND_EXTRA_BEDS

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

Nem vihető

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat