2021-05-18
2021-05-19

Oktogon Villa

Marosfő, Állomás utca 116 szám., Marosfő, HR 537356, Romania Térkép megjelenítése

Az Oktogon Villa, Marosfőn (Izvoru Mureşului) található, 35 km-re északra Csíkszeredától és 15 km-re délre Gyergyószentmiklóstól, Hargita megyében (Románia). Gépkocsival a 12-es számú műúton, vonattal pedig a 400-as vasútvonalon közelíthető meg. Az Oktogon Villa egy rizalitos és portikuszos üdülőház, amely – a környék hagyományaihoz híven – teljes egészében fából készült, és felidézi a két világháború közötti üdülőhely hangulatát.
Családias és otthonos vendégházunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szempontból kielégítse a pihenni vágyó családok és kisebb baráti társaságok igényeit.
A marosfői Oktogon Villában 4 szobában összesen 8 fekvőhelyet kínálunk kedves vendégeinknek. A szobák mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik. A hálószobákon kívül egy ebédlővel, egy társalgóval, egy boros pincével és egy teljesen felszerelt konyhával várjuk vendégeinket.
A berendezésre is különleges hangsúlyt fektettünk: a régi, polgári és paraszti bútorok is fokozzák a nyaraló hagyományos jellegéből adódó egyedi hangulatát. A panzió központi fűtéssel rendelkezik, az ebédlő hangulatát kandalló teszi kellemessé. A villához egy nagy zárt udvar tartozik, ahol biztonságosan parkolhatják gépjárműveiket.

  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Állatot nem fogad
  • Konyha, konyhasarok

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 4 (4 db 2 ágyas vendégszoba) összes férőhely: 8, fürdőszoba: 4, kert, kerti bútor, grillező, konyha, sporteszközök, gyermekjátékok, TV
Tevékenységek
Túrázás, grillezés, lovaglás
Szolgáltatások
Fűtés, ágyneműcsere, takarítás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Nem vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat