2021-06-13
2021-06-14

Várlak Vendégház

Vármező, Főút., Vármező, MS 547212, Romania Térkép megjelenítése

Vármező Marosvásárhelytől mintegy 38 km-re északkeletre, a Kisnyárád (vagy Kiság) és a Nagynyárád (Nagyág, vagy Vármezőpataka) összefolyásánál fekszik. Nevét a felette magasodó Várhegyen állt egykori várról kapta. A falu és környéke kedvelt célpont azok számára, akik szeretnek barangolni a természetben, és napnyugtával szívesen idézik fel élményeiket egy ízletes vacsora mellett.

A Lokodi család Várlak Vendégháza kiváló szálláshely mindazoknak, akik a természetközeli nyaralást, az egyszerűséget és nyugodt pihenést tartják szem előtt.

A vendégház tágas, parkosított területen, erdőszélen fekszik.  A szállás 6 fő számára nyújt phenési lehetőséget. A kulcsosház földszintjén konyha, étkező, 2 fürdő, tusolóval, wc-vel, az emeleten 3 db vendégszoba található. A kertben filagória, sütési, grillezési lehetőség van. 

Szolgáltatásaink, programajánlataink: felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikró, parkosított udvar, parkolási lehetőség, tűzrakóhely, kemence, homokozó, hinta, sátorozási lehetőség, szekerezés, lovasszánozás, népi mesterségek bemutatása, programszervezés, idegenvezetés, a falusi gazdálkodás megismerése, részvétel a munkában, vadgyümölcs gyűjtése és eltevése, gyógynövény gyűjtése és kóstolása, házi szárnyas megismerése, feldolgozása és elfogyasztása, sertés feldolgozása és elfogyasztása, kenyérsütés, kerti és vadon nőtt fűszerek megismerése, hagyományos ételek, ízek kóstolása.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés

6 Kulcsosház

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 3 db kétágyas szoba, összes férőhely: 6 fő, zuhanyzó (tusoló): 1; WC: 2 db, kert, filagória, grillező, kemence, hinta, tábortűz, sátorhely

Tevékenységek

Túrázás, szekerezés, lovasszánozás, népi mesterségek bemutatása, falusi gazdálkodás megismerése, vadgyümölcs- és gyógynövény gyűjtés

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, programszervezés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

SR_CUSTOMFIELD_CHECKIN_TIME

16:00-21:00 óra között

SR_CUSTOMFIELD_CHECKOUT_TIME

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

SR_CUSTOMFIELD_CHILDREN_AND_EXTRA_BEDS

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

Vihető

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat