2020-02-26
2020-02-27
  • Szállások régiónként

Nagy Lak II. Vendégház

N/A, Zetelaki Víztározó, HR 537360, Romania Térkép megjelenítése

A Kulcsosházunk önálló telken épült. Alapfelszereltségéhez konyha (sütési-főzési lehetőségekkel!), hideg-, meleg vizes zuhanyzók, WC-k, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. Lehetnek önellátóak, de igényelhetnek félpanziós ellátást is. Előkészített és felvágott fa áll a vendégeink rendelkezésére. Érkezéskor a szállás elő vannak készítve a vendégek fogadására. Eltávozás után a gondnok mindennemű takarítási munkát elvégez!

A három épület (főépület + 2 kis ház) együttesen 9 + (2) személy elszállásolására épült. Kulcsosházról lévén szó, a teljes udvart (1200 m2) és az azon lévő épületeket egyetlen csoportnak adjuk ki. (Amennyiben a főépületet kisebb csoport bérli, akkor a kis házak üresen maradnak.)

Az alsó szinten foglal helyet a nappali (LCD TV - Digi TV, WIFI Internet), az ebédlő, a felszerelt konyha (benne: mosogatógép, hűtőszekrény, mikrohullámsütő, kenyérpirító, kávéfőző) és fürdőszoba (benne: zuhanyzókád, kézmosókagyló és hajszárító) Az emeleten két szoba található (mindkét szobában LCD TV - Digi TV). Egyik szobában egy egyszemélyes és egy kétszemélyes ágy kapott helyet. A második szobában egy kétszemélyes ágy található. Mindkét szobában lehetőség van egy-egy pót- szivacságy igénylésére. A folyosón (a két szoba közt) mellékhelyiség található (benne: Vízöblítős WC és kézmosókagyló).

A főépületben összesen öt (+ két fő pótágyon) főt tudunk elszállásolni. Az épület fából épült, eredeti fazsindellyel födött, és téliesített. Főzés a konyhában palackgázzal. Fűtés fával cserép- és érckályhákban, valamint villamos árammal működő radiátorokkal történik (megjegyzés: A Nagy Lak szálláshelyek helyiségei külön-külön is fűthetőek! A megfelelő szálláshely kiválasztásakor, a kellemes meleg folyamatos biztosításának a lehetősége, nagyon fontos kritériummá válik!). A fürdőszobákban lévő zuhanyzókhoz villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. A főépülethez összesen egy különálló WC, és egy fürdőszoba tartozik. A hálózati víz emberi fogyasztásra alkalmas! A világítás vezetékes áramról (220 volt) történik. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. A nappaliban LCD TV (DIGI TV) és CD lejátszó, a szobákban LCD TV (Digi TV) találhatóak. Ittlétük alatt értékeiket a nappaliban található mini széfben őrizhetik meg.

  • Internet / WiFi
  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Szauna, fittness
  • Jacuzzi, dézsa
  • Játszótér
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Kisállat bevihető

7 Kulcsosház

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár405 RON/ kulcsosház / éjszaka

Felszereltség

Általánosságok
Főépület: szobák száma: 2, összes férőhely: 5 + (1) + (1), szobák / ágy (vagy férőhely) //3+(1)/2+(1), fürdő I: zuhanyzókád + kézmosó kagyló + WC, fürdő II: vWC + kagyló, kis házak száma: 2, szobák száma házanként: 1, összes férőhely: 2 személy, fürdő kis házanként: 1, kert, TV
Tevékenységek
Túrázás, vadászat, lovaglás, téli sportok, csónakázás, fürdőzés, horgászás, sportolási lehetőségek: tollaslabda, röplabda, lábtenisz, ping-pong asztal, kosárlabda palánk, röplabda és lábtenisz pálya , tollaslabda, hintázás, grillezés
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, szauna, sós dézsázás
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető(extra költséggel jár)
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat