2020-11-25
2020-11-26
 • Szállások régiónként

Romantik Turisztikai Komplexum

Balavásár, Fő utca 11-14 szám, DN 13A, DN 13B és DJ 142, Balavásár, MS 530200, Romania Térkép megjelenítése

A balavásári „ROMANTIK” turisztikai komplexum a DN 13A, DN 13B és DJ 142-es nemzeti utak (Marosvásárhely – Balavásár, Balavásár – Szováta, Balavásár – Brassó, Balavásár – Dicsőszentmárton) kereszteződésénél található, az egyik oldalon, a másik oldalon a Kis Küküllő.

A balavásári „ROMANTIK” turisztikai komplexum 27 szobával áll NON-STOP az ügyfelek rendelkezésére. 54 személynek biztosítunk szállást single valamint double szobákban, ezek korszerűen el vannak látva TV-vel, saját fürdőszobával, wireless internettel.
Várjuk Önt 150 helyes éttermünkben naponta 7.00 – 24.00 óra között, a helyi zenekarral. Ugyanakkor a recepció és a bár ügyfeleink rendelkezésére áll NON-STOP. A nyári terasz felejthetetlen pillanatokat kínál akár 200 személynek is, élő zenei aláfestéssel.Komplexumunk az ügyfelek rendelkezésére bocsát egy 50 személyes konferenciatermet is.A komplexumot és a parkolót biztonsági kamerák ellenőrzik.

A komplexum egy szőlőültetvény közelségében található, ez bizonyítja a szőlőtermelés és borászat specifikus régi hagyományát ezen a környéken. A Kis Küküllői borvidék a legnagyobb Erdélyben, a Balázsfalva – Segesvár – Balavásár – Kelementelke települések által alkotott környék keretén belül.

A komplexum közelében található az egrestői Fatemplom, amely 400 éves, és műemléknek volt nyilvánítva. Kend csak 5 km-re helyezkedik el, itt a Kis Küküllő környékén hagyományos kézműves termékeket értékesítenek.

A segesvári vár, Európa egyik legszebb vára és egyike azon kevés váraknak, amelyek lakottak, csak 26 km-re távolságra van tőlünk. 36 km-re található a Medve tó a szovátai üdülőtelepen, amely a világ legnagyobb heliotermikus tava, évente több ezer turista látogatja, kikapcsolódni és bizonyos betegségek gyógyítására.

Az ország és Európa egyik legnagyobb sóbányája a Parajdi Sóbánya, amely 46 km-re található, és amely kezdetei visszavezethetők a római korra. Korond község egyik leghíresebb és legnépszerűbb település Erdélyben, ugyanakkor népi fazekasság központja és 55 km távolságra található tőlünk.

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Akadálymentesített
 • Kisállat bevihető
 • Nem dohányzó
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Vendéglő
 • Konferencia terem

4 Négyágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár23 EUR/ szoba / éjszaka

3 Háromágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár21 EUR/ szoba / éjszaka

2 Franciaágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár14 EUR/ szoba / éjszaka

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 27 (12 db kétágyas szoba, 5 db franciaágyas, 2 db 3 ágyas,8 db 4 ágyas), összes férőhely: 54, fürdőszoba: 27, étterem: 150 férőhely, nyári terasz: 200 férőhely, konferenciaterem: 50 férőhely, grizzelő, bogrács, játszótér
Tevékenységek
Rendezvények, bemutatók, kisebb találkozók, bórkostoló, szabadtéri főzőversenyek, turistalátványosságok látogatása
Szolgáltatások
Fűtés, rendezvények szervezése magán- és jogi személyeknek, étkeztetés
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat