Sóbanya Panzió

Parajd, Főút, Parajd, HR 537240, Romania Térkép megjelenítése

Parajd, a Székely-Sóvidék természetes központja, a Kárpát-medence egyik legfontosabb sóbányahelye. Erdélyben, Hargita megye nyugati felén fekszik, a Görgényi havasok lábánál, a tengerszint felett 580 m magasságban.

A Sóbánya Panzió a parajdi sóbányától 100 méternyire helyezkedik el és kényelmes két-, háromágyas szobákkal várja kedves vendégeit. Összesen 27 személynek biztosít szállást a panzió 9 szobájában. A panzióban 3 szint található: a földszint, az első emelet, illetve a manzárd.

A földszinten található a nappali, ahol a kedves vendégek tartózkodhatnak kikapcsolódásként,  valamint egy ebédlő rész. Ezen kívül az alsó szinten vannak még a szolgálati fürdőszobák, illetve a mosókonyha és egy szoba, amelyben 1 db franciaágy van és 1 db egyszemélyes ágy, az ehhez tartozó fürdőszobával együtt. 

Az emeleti részen 5 szoba található. Ezekben összesen 15 főt tudunk elszállásolni. A szobák közül 3 db franciaágyas szoba (+eme) és 2 db 3 ágyas szoba. Minden szoba fürdővel van ellátva. A manzárd részen 3 szoba van, mindenik franciaágyas és saját fürdőszobával rendelkezik. 

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Nem dohányzó

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 9 (1 db franciaágy + 1 ágyas, 6 db franciaágyas és 2 db 3 ágyas vendégszoba), összes férőhely: 27 fő,fürdőszoba: 9 (szobánként 1-1), TV, kert, konyha

Tevékenységek

Túrázás, gyalogtúrázás, téli sportok (sízés a Bucsinon, szánkózás), szekerezés, szánozás, quadozás, fürdés a sóstóban, gyógykezelés a sóbányában

Szolgáltatások

Játszótér, tárgyaló, rendezvényterem, takarítás naponta, vasalás, vegytisztítás, grillezési lehetőség, mosókonyha

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás

- a szállásfoglalás bármikor lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő - a szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le

Gyerek- és pótágy

Sunt bineveniți copii de orice vârstă.

Háziállatok

nem vihető

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat