Sókristály Vendégházak

Parajd, Bánya út, 96 szám., Parajd, HR 537240, Romania Térkép megjelenítése

Isten hozta a Só-Kristály vendégházaknál! 

Só-kristály vendégházaink, Parajdon a sóbányától pár percre, gyönyörű kilátásával ámulatba ejtő környezetben találhatóak. A Só-kristály vendégházak (kilenc faház, mindegyik négy vendéghellyel), turista látványosságokhoz kiválóan megfelelő elhelyezkedése, szeretett vendégeink nálunk töltött szabadidejének minőségét garantálja.

Vendégházaink tervezése és kivitelezése során, vendégeink élményének és kiemelkedő kényelmének a lehető legmegfelelőbb szintre való emelése volt célunk.

Reméljük, hogy sikerült rövid ízelítőnkkel felkelteni minden szeretett vendégünk érdeklődését olyannyira, hogy fékezhetetlen vágyat érezzenek a Só-kristály élmény ki próbálásához, újra átéléséhez. A Só kristály vendégházak a sóvidéki Parajdon a székelyföldi vendéglátás egyik legfontosabb helységében, rendelkezésre állnak minden kedves hozzánk látogató befogadására.

Parajd a leginkább sóbányájáról elhíresült turistaközpont, számtalan érdekes látnivalóval és csodálatos környezetével ajándékozza meg az ide látogatókat. A sós fürdő és a sóbánya közvetlen közelsége a vendégeink kitűnő pihenési, gyógyulási és kikapcsolódási tevékenységéhez nagy mértékben hozzájárulnak. A helység csodálatos természeti adottságainál fogva is kitűnő kikapcsolódást jelenthet a dombos, hegyes, erdővel borított tájak kedvelőinek. Egy napos kirándulások keretében szinte egész Székelyföld bejárható innen. A túrázók, hegyi kalandok kedvelőinek kiváló kiindulópontjául szolgálhatnak vendégházaink. A görgényi havasok több mint ötven négyzet kilométernyi szinte lakatlan területe az erdős hegyvidék rajongói számára, kimeríthetetlen úti célul szolgálhat.

Szováta pár percre a Marosvásárhely felé vezető úton helyezkedik el, az itt található sós tavaknak köszönhetően nemzetközi fürdővárosként ismert. A Székelyudvarhely felé vezető úton először a népi kerámiájáról híres Korondon a népi mesterségek számtalan termékéből válogathatnak majd Farkaslakán, Tamási Áron síremlékét tekinthetik meg az átutazók. Székelyudvarhely számtalan látványossággal szolgál a látogatók számára a történelmi templomok, iskolák és gazdasági illetve hadászati építményei, maradványai csodálatos látványai e vidéknek.

  • Internet / WiFi
  • Parkolás
  • Központi fűtés
  • Játszótér
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés

4 Faház (4 fős)

Felszereltség

Általánosságok
Faházak száma: 9 (házanként egy szoba / 2 db egyszemélyes ágy + 1 kihúzható kanapé, egy fürdő), összes férőhely: 9*4 fő, fürdő, zuhanyzó: 9, konyha: 5 db, kert, TV
Tevékenységek
Túrázás, strandolás, asztmás kezelés, téli sportok, vadászat, halászat
Szolgáltatások
Grillsütő, bográcsozó, filagória, játszótér gyerekeknek, idegenvezetés a környéken, ágyneműcsere és takarítás igény szerint, fűtés
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat