Fehér & Fekete Vendégházak

Szováta, Mierlei nr. 15., Szováta, MS 545500, Romania Térkép megjelenítése Telefon: +40756715749

A Fehér & Fekete Lak Szovátán található a Parajd felőli városrészben, a Medve-tótól 4 km-re, szép kilátással rendelkező helyen. Közös udvaron elhelyezkedő 3 ház várja a pihenni vágyó családokat vagy baráti csoportokat, melyeket külön-külön vagy egyben is ki lehet bérelni.

Egy 14 fős vendégház, három  4 személyes kempingház kempingház áll vendégeink rendelkezésére.

Az udvarban külön-külön mind a 4 ház lakói igénybe vehetik a kert adta foglakozási lehetőségeket is. Kis halastavunkban horgászni térítésmentesen lehet (kárász és ponty fogható) amit helyben meg is süthet a kinti sütőnkben. Bográcsozási lehetőség is biztosított: 2 kinti sütő ,kinti kályha és tűzhely valamint 2 bográcsóló tűzhely  vár a vendégekre külön -külön részében a kerteknek ! Gyereksarok -játszósarok -homokozó-hinta várja a gyerekeket ,tollaslabda hálóval és teljes felszereléssel,valamint 2 bicikli a felnőtteket .

3 Fekete Kemping

A Fekete kemping 3 személyes fa házikó 12 négyzetméteres szobából és 8 négyzetméteres tornácból áll.3 darab 1 személyes ágy és egy szekrény van bent,a tornácban 3 személyes asztal és szék. Saját tusoló és saját toalett tartozik hozzá ami pár lépésre található .Nagy filagóriák vannak az udvaron és a hátsó kertben a halastó mellett és 2 kinti sütő közül is lehet választani sütni -főzni.

4 Fehér kemping

A Fehér kemping 4 személyes fa házikó 16 négyzetméteres szobából és 8 négyzetméteres tornácból áll.4 darab 1 személyes ágy és egy szekrény van bent,a tornácban 4 személyes asztal és szék. Saját tusoló és saját toalett tartozik hozzá ami pár lépésre található .Nagy filagóriák vannak az udvaron és a hátsó kertben a halastó mellett és 2 kinti sütő közül is lehet választani sütni -főzni.

  • Hűtőszekrény
  • Zuhanyzós fürdőszoba
  • Hajszárító
  • Erkély, terasz

Felszereltség

Általánosságok
Közelünkben található a Parajdi sóbánya (kb. 4 km), a Medve-tó és az egész fürdőtelep, a Szovátai Halászcsárda, a Kisküküllő, a Répási-havasok, a Bekecs-tető, a Siklódi-tető, Rapsóné vára, a Bucsin-tető stb.
Tevékenységek
A túrázni vágyóknak, természet kedvelőknek is remek kiindulási pontot, bázist jelenthet a vendégházunk. Terepjárós túrákat szervezünk Szovátán és környékén vendégeinknek:-Járja be a Sóvidék környékét terepjárón! A vadregényes tájakat és a helyi látnivalókat tapasztalt sofőrök vezetésével, kényelmesen, de egy izgalmas túra keretében járhatja be úgy, hogy egyetlen napba a legtöbb fontos látnivaló beleférjen-elvisszük olyan helyekre, ami a turisták szeme elől el van rejtve. Megmutatjuk Sóvidék igazi arcát(ami az aszfaltról nem látszik )
Szolgáltatások
Az udvar közös, mindhárom ház lakói igénybe vehetik a kert adta foglakozási lehetőségeket is. Kis halastavunkban horgászni térítésmentesen lehet (kárász és ponty fogható) amit helyben meg is süthet a kinti sütőnkben. Bográcsozási lehetőség is biztosított.
Internet
ingyenes wi fi
Parkolás
Ingyenes -őrzött nyilvános parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
-fizetős
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat