Medveles Székelyföldön, a Hargita és a Bucsin alján

Időtartam: 2 Órák
-tól: Sóvidék (Korond, Parajd, Szováta), Székelyudvarhely környéke
-ig: Madarasi Hargita alja
Nyelvek: magyar, román, angol
Skála: 2 - 30 személy
A túra mérete: 8
Kategóriák: Kaland programok
Szállítás: Autóbusz, kisbusz
Legyen része egy feledhetetlen élményben Erdélyben, Székelyföldön! Figyelje meg a Kárpátok legnagyobb vadállatát - a kárpáti barnamedvét - természetes élőhelyükön, biztonságos lesből.

A Madarasi Hargita alján található medveles érdekessége, hogy mindig lehet látni medvét. A medveles program egész évben működik és általában a szürkület előtt 3 órával kezdődik (a főszezon, június 15-től szeptember 1-ig tart, főszezonon kívül a találkozási idő többször változik a nappalok rövidülése miatt).

Zeteváralján, rövid autózás után érünk el a kiindulási ponthoz, ahonnan rövid séta vezet a házhoz. Itt már nagyon csendben kell lenni. A ház előtti tisztáson történik a beetetés, majd 20-30 perc múlva merészkedik ki az első medve család. Nagyon félénkek, minden kisebb neszre elmenekülnek, majd újra kijönnek. Átlagosan 10-15 medve látható egy este alatt. Kifele menet szintén halkan kell menni, hogy másnap is legyen mit nézni. :-)

Igényei alapján lefoglaljuk a szállást panzió, vendégház, kulcsosház vagy szállodába, valamint az étkezést; ezen kívül a reptéri transzfert (vagy szállásról a medvelesre s vissza) is leszervezzük, illetve segítünk a programjai megszervezésében. Ajánlott programjaink Sóvidék - Madarasi Hargita vonzáskörzetében: városnéző túra kisbusszal, idegenvezetővel, lovaskocsis túra, quados túra, télen lovasszánozás, motoros hószántúra.

Igazi élmény ~ Lenyügöző látvány ~ Biztonságos környezet

tól / per személy

Foglalás
Teljes:
35 EUR
8 résztvevők távoztak
Indulás
17:00

Segítségre van szüksége a foglalás során? Lépj kapcsolatba velünk!

+40742581925 office@szekelyszallas.hu Whatsapp Facebook Messenger
Fontos információ
Az ár tartalmazza a 2 órás medvelest és a teljes programszervezést. Lehetőség van privát les foglalására is (amikor csak az Ön csoportja van, más vendéget nem fogadunk).
Az ár nem tartalmazza a szállást, a transzfert, az étkezést és semmilyen más szolgáltatást. A szállásfoglalást javasoljuk a medveles foglalással egyidőben megejteni. Ha igénye van transzferre kisbusszal (repülőtérről, repülőtérre vagy a szállásról a leshez és vissza), azt is célszerű előre jelezni.
A program, megkezdése előtt 1 nappal díjmentesen visszamondható. * a hozzárendelt szállásfoglalás viszont nem mondható le díjmentesen!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).